Бившият наставник на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман е поканен на лична

...
Бившият наставник на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман е поканен на лична
Коментари Харесай

Нагелсман ще се срещне с ръководството на Челси


Бившият ментор на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман е поканен на лична среща от шефовете на Челси, на която ще може да показа плана  и визията си за тима, оповестява " Билд ".

Нагелсман, който беше уволнен от управлението на немския първенец в края на март, е измежду главните претенденти за поста в лондонския отбор, откакто " сините " се разделиха с Греъм Потър. Засега легендата на клуба Франк Лампард е краткотрайно изпълняващ длъжността до края на сезона. Немският експерт е свързван и с треньорския пост в Тотнъм.

Другият главен претендент за управител на Челси - някогашният селекционер на Испания Луис Енрике, към този момент е показал програмата си пред клуба предходната седмица. Твърди се, че той е направил положително усещане и някои медии даже спекулираха за идно съглашение сред него и “сините ” от Лондон.

Легендата на Франция Зинедин Зидан, Маурисио Почетино и треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер също са в листата на Челси с евентуални нови мениджъри на отбора.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР